Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zutphen Glas Expo

november 2 @ 00:00 - november 3 @ 00:00

Zutphen Glaskunst Beurs en ALV/Glasdag
Op 2 en 3 November wordt in Zutphen alweer voor de 3de keer een internationale glas beurs georganiseerd in de Walburgiskerk.
Zoals in GLAS Magazine al is aangekondigd houden we daarom onze najaars vergadering in Zutphen.
De locatie is het auditorium van de musea Zutphen, dit is tegenover de Walburgiskerk. Aangezien we al om 10.45 uur willen beginnen met de vergadering is er hierna voldoende tijd om de beurs te bezoeken.
Uiteraard is dat voor alle leden de moeite waard, een breed aanbod en veel verschillende technieken die aan bod komen. Naast de ingang van de beurs wordt weer een glasblaas demonstratie gegeven door verschillende kunstenaars die ook met hun werk op de beurs staan.
Dus niet alleen kijken naar al het moois, ook direct de mogelijkheid om te zien hoe een en ander gemaakt wordt.  Op de beurs kun je je favoriete object dan ook nog kopen

Gegevens

Begin:
november 2 @ 00:00
Einde:
november 3 @ 00:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.zutphenglassexpo.nl/

Locatie

Walburgiskerk
Zutphen, Nederland + Google Maps

Items voor de agenda of informatie over tentoonstellingen en glasgerelateerde evenementen via dit formulier doorgeven. De VvMG behoudt het recht om de informatie redactioneel te bewerken en bepaalt of het aangemelde evenement wordt opgenomen in de agenda.