Inhoud Nieuwsbrief:
 
Inleiding
 
ALV in Groninger Museum
 
Kunstenaarsleden behoeftepeiling presentatie op ADAF Kunstbeurs
 
Atelierbezoeken
 
Objecten voor leden
 
Beschermer Nationaal Glasmuseum Leerdam
 
Bezoek aan Brafa Brussel
 
Een lidmaatschap cadeau doen?
 
Inleiding
 
Beste Glasvrienden,
Hierbij ontvangt u weer een nieuwsbrief van uw vereniging. In deze nieuwsbrief staat veel actuele informatie, die wij voor u van belang achten.

ZONDAG 7 APRIL ALV EN CHIHULY GRONINGEN.

Het bestuur nodigt u van harte uit voor de Algemene Leden Vergadering op zondagmiddag 7 april as.

Locatie: het Groninger Museum.
Tijd: 13.30- 15.30 uur.

Agenda van de ALV zal nog volgen.

In het Groninger Museum is momenteel een overzichtstentoonstelling van glaskunst van de beroemde Amerikaanse kunstenaar Dale Chihuly.
Tijdens onze ledenvoorjaarsdag zal een inleiding over deze grootschalige expositie worden verzorgd en heeft u alle gelegenheid het museum te bezoeken.
U kunt zich opgeven voor deze activiteit bij het secretariaat:
email: info@modernglas.nl

Het verslag van de ledendag 2018 in het najaar staat op de site: Klik hier

KUNSTENAARSLEDEN BEHOEFTEPEILING PRESENTATIE OP ADAF KUNSTBEURS
Onder onze kunstenaarsleden wil het bestuur de behoefte peilen om met enkelen deel te nemen aan de ADAF Kunstbeur (Annual Dutch Art Fair). Deze beurs wordt zowel in het voorjaar als najaar georganiseerd. Door gezamenlijk in te schrijven kan een aantrekkelijke prijs worden bedongen. U kunt uw belangstelling doorgeven aan het secretariaat. info@modernglas.nl.

ATELIERBEZOEKEN.
Op zaterdag 9 maart, aanvang 13.00 uur is er een atelier te bezoeken in Haarlem bij Maria Niessen en op zaterdag 6 april, (aanvangstijd volgt na opgave) bij Jacky Geurts in Beugen (NB).
Opgeven voor dit Atelierbezoek kan nog door een e-mail te versturen naar Renée Jansen-Schulz: rent@kpnplanet.nl.
Vermeld aub uw naam, telefoonnummer, emailadres, en met hoeveel personen u komt.


Objecten voor leden.
De drie kunstenaars zijn druk bezig met het maken van de bestelde ledenobjecten, naar verwachting zijn deze eind maart gereed. Tzt zal de kunstenaar met de kopers contact opnemen om af te spreken hoe de objecten overgedragen kunnen worden.
 

BESCHERMER NATIONAAL GLASMUSEUM LEERDAM.
De vereniging biedt de mogelijkheid om ook als beschermer
van het Nationaal Glasmuseum in Leerdam de activiteiten van dit museum extra te ondersteunen. De bijdrage hiervoor is vastgesteld op 45 euro per jaar (uiteraard naast het VVMG lidmaatschapsgeld). Uw bijdrage als beschermer wordt 1:1 aan het Glasmuseum overgemaakt.
Mocht U geïnteresseerd zijn, dan kunt U dat aan het secretariaat laten weten.
Email: info@modernglas.nl

BEZOEK AAN BRAFA BRUSSEL.
Op woensdag 30 januari jl. heeft een vijftiental leden de internationale vermaarde kunstbeurs BRAFA in Brussel bezocht. We kregen een interessante rondleiding langs het zeer verscheiden en hoogwaardige aanbod met veel grote namen uit de kunstwereld zoals Gilbert en George en op glaskunstgebied onder meer prachtig Murano glas uit de 50-er en 60-er jaren van de vorige eeuw en hedendaagse werken van Koen Vanmechelen.

EEN LIDMAATSCHAP CADEAU DOEN?
Vanaf heden is het ook mogelijk een jaar lidmaatschap van onze vereniging cadeau te doen, inclusief ons kwartaalblad Glas en een jaar lang toegang tot onze atelierbezoeken en activiteiten. Na het jaar zal het lidmaatschap automatisch worden beëindigd, tenzij anders gewenst. Wilt u ook een VVMG-lidmaatschap cadeau doen?
Neem voor meer informatie contact op met info@modernglas.nl.
 

Wilt u zich afmelden voor deze nieuwsbrief, klik dan hier en schrijf u uit.